Џет-Сет
15. October 2017 - 15:27

Јавно призна: Јелена Карлеуша има сериозни здравствени проблеми

Пејачката Јелена Карлеуша призна дека има сериозни здравствени проблеми.

Таа во „Ѕвездите на Гранд“ рече дека има срцеви проблеми, поради кои ова лето носела и холтер, уред кој ја следи работата на срцето.

-Носев холтер ова лето, имам сериозни проблеми со срцето. Имам мал број отчукувања на срцето, не поминуваат 50 и имам големо спортско срце! Моето срце се забрза додека те слушав тебе - и рече Јелена на една од натпреварувачките во шоуто.