Бизарно но вистинито
19. August 2015 - 11:48

Ја изневерувал - Таа му врати на многу непријатен начин

Момчето ја изневерувало и таа сега е бесна, но ова е премногу екстремен начин за да се казни некого поради неверство.

Девојката се снимала како потурила некаква запалива течност врз долната облека на нејзиното момче додека спие, за потоа да ја запали.

Момчето кога се разбудило појма немало што се случува. 

Ова момче изневерило погрешна девојка, погледнете каква казна доби поради тоа: