Македонија
24. August 2019 - 20:43

Инцидент во Поликлиниката во Драчево, скопјанец нападнал мајка и ќерка

Вчера во 18.00 часот во Полициската станица Драчево било пријавено дека во поликлиниката Драчево, С.В.(26) од с.Морани, скопско, физички ја нападнал Г.С.(34) и нејзината ќерка.

Сочинет записник за констатиран прекршок по член 12 од Законот за прекршоците против јавниот ред и мир.