Бизарно но вистинито
24. February 2018 - 14:19

Имала секс со своето куче, па морала да интервенира медицинска екипа!

Страста кон сексот некогаш ги надминува и човечките граници.
 
Таков е и случајот со една 28 годишна девојка од Наполи. Имено, таа имала сексуални односи со нејзиното куче, од расата Далмат.
 
Откако имала секс со кучето имала големи болки па морала да повика брза помош.
 
Таа била префрлена во болница и е под постојан надзор на лекарите.