Бизарно но вистинито
30. September 2015 - 11:51

Има ли побизарна работа - Голи девојки продаваат мртовечки ковчези!

Компанијата „Линдер“ од Полска која произведува мртовечки ковчези направила календар на кој голи девојки позираат голи на нивните „производи“.
 
Календарот бил за 2014 година, а девојките позираат, односно рекламираат различни модели на ковчези.
 
За жал ова не им било прв календар од ваков тип. Иако многумина ги критикуваат, тие и оваа година направија ваков вид на календар.