Интернет
6. August 2023 - 18:13

Илон Маск ја потврди битката со Цукерберг

Сопственикот на Х (претходно „Твитер“), Илон Маск со објава на неговата социјална мрежа ја потврди борбата против сопственикот на „Фејсбук“, Марк Цукерберг.

Тој во објавата изјави: „Зак против Маск ќе се емитува во живо на X. Сите приходи ќе бидат наменети за хуманитарна организација за ветераните“.