Живот
21. January 2016 - 9:44

Хит: Играте како мене, баба се прошета среде фудбалски меч

Необична сцена е видена на еден натпревар од пониските лиги во Грција.

Имено не е познато за кои аматерски екипи станува збо, но нивниот натпревар го прекинала постара госпоѓа со бастум која во еден момент прошетала низ теренот.

Таа сцена за кратко време го обиколи светот.