Македонија
6. јуни 2023 - 17:01

Хари Локвенец поднесе оставка од директорската функција во ЈП ЖРСМ - Инфраструктура

Директорот на ЈП ЖРСМ - Инфраструктура. Хари Локвенец  денеска поднесе оставка од функцијата.

Оставката, како што изјави за МИА, ја поднел од лични причини. 

Локвенец беше на функцијата директор на ЈП ЖРСМ - Инфраструктура од ноември 2020 година.