Џет-Сет
9. јуни 2016 - 9:58

Хајди Клум топлес на плажа

Супермоделот Хајди Клум (43) заедно со момчето, младиот Вито Шанбел, уживаше на Медитеранот, а на радост на папараците и сите останати, нејзиниот стајлинг подразбираше носење само на долниот дел од костимот за капење.
 
Она што е сигурно е дека Хајди и во 43 година изгледа одлично.
 
Вито и Хајди не ги симнуваа рацете еден од друг и од авион се гледа дека се лудо вљубени.