Свет
19. September 2017 - 16:13

Гутереш: Светот стравува од можна нуклеарна војна со Северна Кореја

- Генералниот секретар на Обединети нации, Антониот Гутереш денеска изјави дека светот стравува од евентуална нуклеарна војна со Северна Кореја.