Спорт плус
3. January 2024 - 15:47

Гробари на Дорќол со песни, бакљи, Дедо Мраз и пакетчиња за најмладите

Фото://telegraf.rs

На почетокот на 2024 година популарните навивачи на Паризан во белградската населба Дорќол се потрудиле да ги изненадат најмалите, организирајќи забава за паметење.

Со песни, бакљи, Дедо Мраз и пакетчиња за сите дечиња Гробари направиле атмосфера која со сигурност овие дечиња ќе ја паметат.

Фото://telegraf.rs