Македонија
31. May 2016 - 22:30

Граѓаните го губат трпението - автомобил влета во колоната демонстранти на СДСМ

Граѓаните почнаа да го губат трпението. Автомобил денеска влета во колоната демонстранти на СДСМ кои се движеа по скопските улици. За среќа беше избегнат посериозен инцидент. Нема повредени.