Македонија
17. January 2021 - 9:59

Градоначалникот на Росоман позитивен на Ковид-19

Градоначалникот на Росоман Бранко Јанев е позитивен на вирусот Ковид-19.

Тој информацијата ја објави на својот Фејсбук профил.

Упати порака сите да се чуваат  од вирусот и да останат здрави.