Македонија
30. March 2016 - 12:43

Горан Груевски утрово сам се појавил во Судот – СЈО повторно во Холивуд

СЈО по политичка наредба повторно со Холивудско сценарио. Пресс 24 дознава дека утринава началникот во УБК Горан Груевски сам се појавил во Основниот суд Скопје 1 Скопје.
 
Истиот немал добиено никаква покана за разговор од СЈО и покрај тоа што медиумите на СОРОС и СДСМ влегоа во хистерија и цела вечер спроведуваа хајка.
 
Токму преку тие медиуми разбрал дека го бараат и уште утринава сам се појавил во суд.
 
Исто вакво сценарио спроведуваа и со централен регистар немаше никакви пријави ниту докази за измисленото уништување документи