Македонија
25. October 2020 - 14:33

Голема поворка возила го испрати Амди Бајрам до гробиштата во Бутел

Со голема поворка поранешниот пратеник, Амди Бајрам испрaтен до вечното почивалиште во гробиштата во Бутел.

Поворката трга од семејната куќа на Бајрамови во општина Бутел.

Погребот е закажан за во 15:00 часот.

Даниел Василев