Живот
3. May 2016 - 22:18

Голем волк седна покрај неа - погледнете што се случува кога таа ќе го погали

Волк седна покрај девојка, а кога таа го погалила се случило нешто што дефинитивно не го очекувавте... бар не од еден волкав волк. 

Погледнете го ова неверојатно видео...