Македонија
22. May 2018 - 23:00

Голем пожар во центарот на Скопје - гори стан на плоштад

Вечерва во центарот на Скопје изби пожар во станбена зграда близу плоштадот Македонија и „Порта Македонија“.

На терен се возила на против пожарната служба, а во моментов немаме информации за колкава штета станува збор.

Наскоро очекувајте повеќе информации…

Ново на Сител