Џет-Сет
10. February 2016 - 14:07

Гола пред огледало, им посака добра ноќ на мажите

Поранешната учесничка на „Фарма“, контроверзната танчерка Јелена Круниќ, не е првпат да ги израдува фановите сликајќи се како од мајка родена, но на нив - никогаш не им е доста од неа.

Откако протече нијзината порно снимка и секси фотографии, Јелена не ја мачат осудите и озборувањата, па во последно време на многу провокативен начин им посака добра ноќ и слатки соништа на своите фанови.

И овој пат таа од својата бања ги покажа атрибутите со кои располага, и ја заскокотка фантазијата на мажите, така што најинтимните делови ги покри со сини срциња.

Судејќи по коментарите, сите се сложија во една дека Јелена е вистинска бомба и има супер тело.