Џет-Сет
20. December 2017 - 9:04

Гога Секулиќ каква што не сте ја виделе до сега

Таа секогаш ги полнеше порталите и списанијата со нејзините провокативни изданија и приказните од приватниот живот, но сега направи нешто сосема незамисливо.

Гога Секулиќ сними вистински хит, кој несомнено ќе биде sвезда на новогодишната ноќ!

Песната “Божиќ” снимена е со посебна емоција, Која ја надополни специјален гостин на труба, Дејан Петровиќ.

Музиката и текстот се на Саша Лазиќ, а Ацо Крсмановиќ го направи аранжманот.

Погледнете го спотот: