Македонија
22. December 2015 - 8:48

Годишно обраќање на претседателот Иванов пред пратениците

Претседателот на Република Македонија, Ѓорге Иванов денеска ќе има годишно обраќање пред пратениците во Собранието на Република Македонија.

Иванов редовно при крајот на годината се обраќа пред пратениците осврнувајќи се на актуелните внатрешни и надворешни случувања во годината што изминува.