Балкан
13. May 2022 - 19:57

Го полеала со киселина и го мачела цела ноќ, детали за случајот каде мајка го фрли детето низ прозорец

Утрово околу 8.30 часот една мајка во населено место во близина на Белград си го фрли детето од третиот кат на зградата, по што скокна и самата од терасата.

Соседите за српските медуми откриваат дека мајката го мачела детето цела ноќ, а исто така го полеала со киселина. Целата драма почнала околу 21 часот, кога слушнале викотници по станот, додека малото дете плачело.

Жената која се реши на ваков страшен потег имала и ќерка, а на местото на инцидентот се појавил и сопругот, кој кажал дека жена му е здрава.