Живот
23. December 2015 - 11:46

Еве како изгледа сексот на ултразвук

Научниците нашле пар кој доброволно прифатил нивниот секс да се сними на 4Д ултразвук и на магнетна резонанца. Истражувањата покажале дека редовниот секс е добар за луѓето од неколку причини. Луѓето кои имаат добар сексуалне живот имаат јак имун систем, низок ризик од срцев удар и стабилен крвен притисок.
 
Меѓутоа она до сега што не сме го знаеле е тоа, како сексот изгледа на 4Д ултразвук. Погледнете го видеото: