Македонија
13. јуни 2018 - 20:58

"Едно име имаме" ечи пред Собранието

Врие народ пред Собрание на протестите за промената на името и договорот со Грција.

Едно име имаме ечи пред Собранието каде е забележао и засилено полициско присуство.