Македонија
24. April 2024 - 20:50

Двојна предност на Силјановска пред Пендаровски од 50,3% обработени гласа

Гордана Силјановска Давкова - 160.884

Стево Пендаровски -  79.050

Бујар Османи  - 71.482

Арбен Таравари  - 52.684

Максим Димитриевски  - 34.230

Билјана Ванковска  - 19.052

Стевчо Јакимовски  - 4.333