Македонија
2. April 2020 - 12:04

Две момчиња тепаат девојче во Штип додека таа ги моли да ја пуштат

Две момчиња тепаат девојче а третo ги снима додека таа ги моли да ја пуштат. Вакво видео денес беше споделено во Фејсбук групата „Женски домаќински муабети! ОД ЖЕНА ЗА ЖЕНА“ и предизвика големи број на рекации и коментари.

„Држи го телефонот“, вели едно од момчињата по што почнува да го удира девојчето и го прашува: „Ќе јадеш ли го*на?“, удирајќи го повторно во пределот на лицето. „Бремена ли си, бремена ли си ку*во од мене, ајдук ќе ме правиш,“ ја удира потоа другото момче, додека девојчето вели не е бремена и моли да ја пуштат.

Со споделување на снимката, беше пишано дека станува збор за случај во Штип, но не беа споделени дополнителни информации.

.be