Живот
10. јуни 2017 - 10:40

Докторите останале шокирани, па почнале гласно да се смеат - Откако се породи оваа мајка стана хит

Кога се породила, оваа жена не ни помислувала дека ќе се најде на насловната на сите весници и по сите медиуми. Крис Корбит родила бебе кое изгледа како девојче, тешко преку шест килограми.
 
Таа се породила со царски рез, а докторите останале шокирани, па почнале гласно да се смеат. 
 
Кога го покажале бебето на мајката, и самата била шокирана. но вели дека е најслаткото девојче на светот.
 
- Докторите се кладеа колку ќе покаже вагата, а вистинската тежина ги остави без зборови, вели мајката низ смеа.