Македонија
2. October 2019 - 9:08

Договор за проектот за уредување на излозите во Старата скопска чаршија

Во Даут Пашин Амам денеска ќе биде потпишан договорот за проектот за уредување на излозите и рекламите во Старата скопска чаршија.

Договорот ќе биде меѓу Министерството за економија и Општина Чаир, а ќе го потпише градоначалникот Чаир Висар Ганиу со фирмата изведувач.

На потпишувањето ќе се обрати министерот за економија Крешник Бектеши.