Живот
5. February 2016 - 11:56

Доби ќотек од контејнер, ДА навистина се случи тоа!

Бен Гарнер (24) е момчето од Велика Британија кое се обиде да направи добро дело со тоа што се обиде да го намести контејнерот кој беше паднат од силниот ветар. И тогаш доби силен удар.

Одеднаш капакот на контерјнерот се отвори и го удри по глава.

Момчето не беше свесно што му се случило, но брзо се тргна од контејнерот за да избегне уште некој удар.

Се фати за глава, го пушти контејнерот и отиде дома за да си ја санира повредата здобиена од контејнер.

Погледнете го видеото: