Бизарно но вистинито
7. September 2017 - 12:53

Девојката отишла кај него на првиот состанок - се олеснила, а потоа бледа влегла во собата...

Дали некогаш сте помислиле - што би правеле доколку првиот состанок тргне лошо? Па, што и да ви се случи, не може да се спореди со ова!
 
Лијам Смит (24) е студент кој сакал да најде девојка преку Тиндер. И, нашол. Се било совршено таа вечер, додека не се вратиле кај него на „втора рунда“.
 
- Имавме прекрасна вечер, уживавме во јадењето... По вечерата, се вративме кај мене, отворивме вино и гледавме филм. Девојката мораше да оди до тоалет, од каде се врати бледа и испаничена, вели ова несреќно момче.
 
Всушност девојката која ја запознал преку Тиндер морала да изврши голема нужда, но работите излегле од контрола.
- Ми рече дека ја фатило паника, затоа што не можела да пушти вода во wc шолјата, па со тоалетната хартија го фатила изметот и го фрлила преку прозорецот.
 
Секако фрлањето измет преку прозорец не е баш пристојна работа.
 
- И реков дека ќе одиме надвор и ќе го собереме, а потоа закопаме изметот. 
 
За жал, прозорецот не гледал кон улицата ниту кон дворот, туку бил затворен со уште еден прозор кој не се отварал.
Морал да побара помош од соседите, но кога се вратил неговата партнерка веќе висела од прозорецот.
Тој не можел да и помогне, па повикал пожарникари кои го скршиле стаклото од прозорецот за да ја извлечат.
 
Лијам вели дека не му е жал поради тоа што морале да го скршат прозорецот, но цената за него е повеќе од неговата месечна кирија.
Затоа овој студент се одлучил да собере пари преку страната „GoFundMe“ и успеал во тоа! Преку донации собрал дури пет пати повеќе пари, а остатокот го донирал за хуманитарни цели.