Живот
5. December 2018 - 19:18

Да се наежите: 400 деца ја пеат песната “Само да нема војна” од Ѓорѓе Балашевиќ

Видео од отварањето на реконструираниот Дом на културата во Пљевља во Црна Гора од мај оваа година кое ќе ве остави без здив.

Се работи за изведба на песната “Само да рата не буде” (Само да нема војна) oд Ѓорѓе Балашевиќ, а ја пеат 400 деца од детските градинки и основните училишта во оваа општина што се наоѓа на сверот од Црна Гора.

Погледнете и уживајте: