Здравје
25. August 2016 - 16:49

Чудотворен лек за кој се вели дека лечи од рак и леукемија

Рудолф Бреус осмисли метод од 42 дена исхрана ограничена само на сокови од органско произведен зеленчук. Неговиот метод, како што вели тој, излечил 45.000 луѓе од рак и леукемија.

Ова е неговиот рецепт: цвекло (55%), моркови (20%), корен од целер (20%), компир (3%) и црвена ротквица (2%).

Се пие само кога на организмот му треба течност, не наеднаш.

При консумирањето важен е и престој на отворено шетање.

Во текот на овие 42 дена гладување од ткивото се исфрлаат сите загадувачи кои се внесени со храна и пијалак.