Живот
6. August 2018 - 11:57

Чудо среде улица: На познат актер му се појави Исус додека шеташе по улица

Порториканскиот актер Карлос Понс на Инстаграм сподели фотографија од една необична глетка додека шетал низ паркот во колумбија, тврди дека на патот му се „појавил“ Исус Христос. 
 
- Кога  го погледнав другиот пат , го видов како што треба. Тоа е потсетник дека Исус е со мене. Што мислите? , ги запраша своите следбеници на Инстаграм.