Живот
22. March 2016 - 21:28

Четири хороскопски знаци кои најмногу сакаат секс

Некои од хороскопските знаци дополнително сакаат да го зачинат животот. Кога се нивните партнери во креветот во прашање, тие бараат квантитет. Тоа не ги прави прељубници, туку само големи обожаватели на сексот.
 
Близнаците се познати по својата дволичност и секогаш сакаат да имаат опции – со се во својот живот. Сакаат да знаат за се и сешто по нешто, ако треба и да растурат некоја врска за да го прошират своето сексуално знаење. Што е најлошо, никогаш нема да се задоволат и постојано ќе бараат нова забава и начини за изнаоѓање задоволство.
 
Кога Стрелецот е во прашање неговото либидо никогаш не е задоволно. Најдивото дете на Зодијакот сака се да е слободно, се да проба еднаш и да ги брка своите страсти, без оглед дали се достапни или не. Поради ова Стрелецот сака да има избор од неколку партнери кои ќе ги викне било кога.
 
Рибите живеат за мали излети, а сексот може да биде еден од нив. Повеќе од тоаРибите сакаат да живеат во светот на фантазиите, да бацат премногу жаби пред да го најдат принцот. Од тие причини промискуитетот говори за нивниот непоправлив оптимизам за вистинската љубов повеќе отколку за желбата за секс.
 
Оваа листа би била некомплетна без Скорпијата, знакот кој претставува секс. Интересно е што Скорпијата ќе оди од крајност во крајност, или ќе има премногу партнери или ќе биде потполно обземена со самата себе. Без оглед на се, сексот е голем дел на нејзината личност која многу интригира поради постојаната потрага по нови сексуални искуства.