Македонија
10. February 2024 - 19:32

Цело Скопје утре без вода

Јавното претпријатие Водовод на социјалните мрежи објави дека цело Скопје утре попладне ќе остане без вода.

 

 

 

Сител побара, но до овој момент се уште не доби одговор од јавното претпријатие колку долго ќе трае прекинот, и каде ќе има намален притисок, а каде прекинот на водоснабдувањето ќе биде во целост.