Живот
13. October 2015 - 21:44

Цел Балкан зборува за него - Ппогледнете го најлудиот клип на Јутјуб!

Младиот Вук Спасојевиќ од Белград сними кратка приказна за незабележителното одминување на времето. Колку брзо поминува времето за вас?
 
Погледнете ја неговата целосна трансформација за само 2 минути, или во траење на песната „Хало Џозефина“ од Ѓорѓе Маријановиќ. За да го сними ова лудо видео на Вук му беа потребни повеќе од три години.