Живот
4. јуни 2016 - 21:27

Цариниците запреле камион со трупци на граница - Кога ги пресекле останале во ШОК!

Криумчарењето е нелегален пренос на роба или луѓе преку граница

Робата која се криумчари често е забранета или високо оданочена во земјата во која се внесува.

Жестоки пијалоци, цигари, како и дрога се најчестите работи кои се криумчарат.

Затоа, криумчарите пронаоѓаат разни начини за пренос на роба. Во видеото подолу прикажано е криумчарење на цигари во трупци.

Кога ги пресекле трупците, цариниците пронашле пакети цигари. Погледнете го видеото...