Македонија
4. February 2023 - 11:26

Бугари ги пцујат македонските полицајци на Деве Баир I ВИДЕО

Бугарски возачи се расправаат и ги пцујат македонските полицајци и цариници на граничниот премин Деве Баир.

 

Бугарите не дозволуваат да им биде извршена контрола на возилата. Бугарите со недолични зборови се караат со македонските полицајци на Деве Баир.