Македонија
19. March 2023 - 8:33

Без вода за пиење утре дел од Кисела Вода

Поради преповрзување од стара на нова мрежа на улица „Димо Хаџи Димов“на крстосницата со улица „Антон Попов“ утре прекинато водоснабдување ќе имаат корисници од двете улици

Жителите од овие улици без вода за пиење ќе бидат од 8:00 до завршување на интервенцијата, информираат од ЈП Водовод и канализација - Скопје.