Македонија
25. February 2020 - 19:49

Без вода утре корисниците на БЕГ и Топлификација во Општина Карпош

Прекин во водоснабдувањето утре од 9 часот ќе имаат корисниците од Балкан енерџи груп (БЕГ) и Топлификација во Општина Карпош.

Како што соопшти РЦУК – Скопје, прекинот е поради санирање дефект на улицата „Лондонска“ без број, во кругот на БЕГ.