Џет-Сет
25. March 2017 - 18:20

Беше ѕвезда во 90-тите: Бендот му се распадна, а сега изгледа како скитник со пирс на носот!

Мајкл Стајп, поранешниот пејач на планетарниотно популарниот бенд „РЕМ’, се повлече од јавноста откако во 2011 година пријателски се раздели со колегите од поранешната група.

А тие кои растеле во 90-тите, Стајп го паметат од спотот на песната „Losing My Religion".

Тогаш изгледаше многу едноставно, дури може и да секаже озбилно. Мееѓутоа, повеќе од 20 години откако е објавен спотот, Стајп изгледа малку поразлично. Имено, неколку години пејач негува „природен изглед“, па ставил пирс на носот и пустил брада.

Мајкл Стајп уште еднаш е во центарот на вниманието, поради автобиографската книга што ќе ја објавеи наскоро.