Македонија
26. August 2020 - 10:44

Апел за помош: Исчезна 36-годишна жена

На ден 16.08.20 околу 16:30 часот во с. Филиповци, Кратово исчезна 36-годишната Маја Гичева мајка на две малолетни деца.

Маја Гичева излегла од дома додека нејзиниот сопруг бил на работа, а двете деца останале сами. Од тогаш и се губи секаква трага. Носела тренерки и влечки.

Семејството бара помош доколку некаде ја видите или имате било каква информациија да се јавите на 070564147 или во најблиската полициска станица.