Македонија
21. February 2024 - 18:39

Апел за помош до сите хумани луѓе, за помош на 20 годишниот Јани

Случајот на Леонид не е единствен, во слична ситуација е и семејството на 20 годишниот Јани од Неготино.

Година и половина од донации се финансира неговото лекување во Грција откако во Македонија само му се влошува состојбата.

Потребни се средства за лекување во странство.

200003894558043 - Стопанска банка

Броеви за донации

143 470 - А1

143 124 - Телеком