Македонија
4. July 2022 - 21:03

Апасиев: Од Влада до Собрание - против врховистите на власт!

Лидерот на Левица, Димитар Апасиев излезе на протестот против францускиот предлог пред Собранието.

- Од Влада до Собрание - против врховистите на власт! - напиша Апасиев.