Loading Video...
Спорт плус
15. April 2019 - 18:57

АМС: Парична награда за борачот Егоров

Денеска прием во АМС за претставниците на Боречката федерација на Македонија и носителот на бронзениот медал од последното ЕП во Романија, Владимир Егоров.
Директорот на АМС Дарко Каевски изјави дека е горд што Македонија по подолга пауза освојува континентален медал во борење и потврди парична награда за Владимир Егоров.
Егоров пак се заблагодари за поддршката и вети наста на ЛОИ во Токио.