Џет-Сет
26. May 2016 - 14:32

Алачки со емотивна порака

Соколица на баба! Како да го објаснам тоа, ми дава сила, а ништо не ми прави, ме држи на нозе во животот, а всушност ти ја држиш за раченце додека оди… чудни работи.
 
Ова е емотивната порака која Адријана Алачки ја напиша за својата внука.