Македонија
13. May 2022 - 20:59

Змија фотографирана на последна „7“ | ФОТО

На социјалните медиуми е објавена змија фотографирана денес во Лисиче.

Змијата е фотографирана на главната улица во Лисиче, на последната автобуска станица од автобусот со број 7.