Живот
4. March 2019 - 23:01

Змиите панично се плашат од само една работа: Кога ќе го видат ова, веднаш бегаат

Дали знаевте дека има животно од кое змиите се плашат.

Ни помалку ни повеќе се работи за еж.

Тој и е природен непријател, па доколку сакате да ја исплашите би помогнала дури и играчка која што наликува на еж, велат искусните змијоловци.