Македонија
10. December 2017 - 20:07

Жителите на Центар да пријават напуштени миленичиња и расфрлен отров

- Градоначалникот на општина Центар, Саша Богдановиќ ги повикува граѓаните доколку забележат расфрлен отров во централното градско подрачје веднаш да се јават на телефонските броеви: 070 424685 Емилија Поповска и 075 437068 Јулија Малахова.

Градоначалникот, информираат од општина Центар, веќе разговараше со командирот на полициската станица Центар и договорено е да се зајакнат контролите.

Општинските власти ги повикуваат граѓаните да пријават доколку забележат и напуштени домашни миленичиња