Живот
7. November 2015 - 20:58

Жестока караница меѓу Рада и Стефани: „Пијаницо, срам да ти е“!

Очигледно е дека Рада Васиќ не ги поднесе најдобро јавните номинации. Нејзе и пречи тоа што таа и нејзиниот сопруг беа немонирани од Стефани, која им рече дека постојано глумат.
 
- Таа беше исфрлена. Јас ја чував. Ја доведов кај мене, еве нека каже и таа пијаница. За тоа ништо не кажува, а сега збори дека сум дволична. Не сум јас таа, она е таква, говореше луто Рада после јавните номинации.