Живот
27. September 2015 - 13:32

Жените откриваат - Е, ова е добар секс!

На почетокот да кажеме, до одличен секс немате да дојдете ако не кажете што точно сакате. 

И да разјаснеме нешто, на нивната листа воопшто нема голем пенис или нешто слично. 

Најважна работа, поточно предуслов за добар секс е емотивната поврзаност, велат 53 отсто од дамите. Иако сексот на повеќето може да биде сосема задоволувачки, жените велат дека под најдоброто сексуално искуство спаѓа емотивна поврзаност со некој , а не само доживување на оргазам. 

Потоа 23.6 отсто велат дека за добар секс потребна е предигра, комуникацијата е важна за 10, 4 одсто од нив. Околу 4 отсто дамите сметаат дека е потребно да се воведат новини во сексот за постојано да уживате.